Ontdek het verrassende aanbod workshops

Komende maanden kan je in Rumst deelnemen aan uiteenlopende workshops. Je leert zelf pasta of mezze maken, of je gaat creatief aan de slag in een workshop schilderen of pyrografie. Ontdek hieronder het aanbod en schrijf je in voor je favoriete workshop(s). Of bekijk hier de seizoensbrochure met alle activiteiten.

We ontvangen je veilig en comfortabel
Onze workshops worden georganiseerd in kleine groepen en met voldoende aandacht voor social distancing. Zo houden we het veilig voor iedereen.

  • Alle activiteiten worden getoetst aan de actuele maatregelen en worden indien nodig bijgestuurd op vlak van publiekscapaciteit, -opstelling of organisatie. De zaalcapaciteit wordt steeds aangepast aan de geldende voorschriften.
  • We vragen alle bezoekers (12+) om een mondmasker te dragen, afstandsregels te respecteren en handhygiëne te verzorgen om zichzelf en hun omgeving te beschermen. Er is alcoholgel beschikbaar aan de ingang.
  • Blijf thuis als je ziek bent of in de week voor de activiteit symptomen vertoonde.

We danken iedereen voor het begrip en de flexibiliteit. We kijken er naar uit om jullie binnenkort in de beste omstandigheden te kunnen ontvangen en samen te kunnen genieten!

Schrijf in voor je favoriete workshop