Winkelhieren

Zo was het

Nieuwe detailhandelaars kregen in een beurtrol een artikel in het informatiemagazine. Met de kerstbomenactie, de actie 'met belgerinkel naar de winkel' of de cadeaucheques werd het winkelen bij de lokale handelszaken gepromoot.

Zo is het nu

We sloten tijdens de coronapandemie in 2020 aan bij de Vlaamse campagne voor het promoten van het 'winkelhieren' in Rumst op alle mogelijke manieren. Via print en online mediakanalen.

Met de online bedrijvengids staat sinds 2020 het aanbod van handelaars in Rumst gecentraliseerd in een gids. Tijdens de coronapandemie worden acties en thuislevering extra vermeld.

Het systeem van cadeaucheques wordt uitgebreid. Niet alleen worden cadeaucheques door het lokaal bestuur meer als relatiegeschenk en extra voor haar medewerkers ingezet. Er worden in 2020 ook horecacheques gelanceerd.  Deelnemende handelaars en horecazaken herken je aan de raamsticker. Alle Rumstse handelaars en horecazaken kunnen gratis deelnemen aan deze actie. De cadeaucheques zijn verkrijgbaar in twee versies: 5 en 20 euro. De horecacheques zijn verkrijgbaar met een waarde van 20 euro.

Meer info

Meer informatie over werken en ondernemen kan je hier raadplegen.

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
e-mail

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrieven die jou interesseren.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen