naar top

Op stap naar een nieuw dorpscentrum in Reet: Steenweg op Waarloos

Algemene info

 


De stappen naar een nieuw dorpscentrum


De laatste stap

De werken in de Steenweg op Waarloos verlopen naar planning. Je hebt wellicht gemerkt dat de verlichtingspalen in het midden van het voetpad staan. De verlichtingspalen werden tijdelijk op deze plek geplaatst omdat de oude verlichtingspalen verwijderd moesten worden met de werken. Het gemeentebestuur heeft er toen uit veiligheidsoverwegingen voor gekozen om de verlichtingspalen tijdelijk in het midden van het fietspad te plaatsen. Dit omdat er anders geen openbare verlichting zou zijn tijdens de periode van de werken.

Op vrijdag 29 juni 2018 zal rond 17 uur de Steenweg op Waarloos terug opengesteld worden. Zowel de Steenweg op Waarloos als het vernieuwd fietspad zullen terug volop gebruikt kunnen worden tijdens de vakantiemaanden.


Bereikbaarheid
Tijdens de werken wordt ervoor gezorgd dat de bewoners steeds op een veilige manier tot bij hun woning kunnen. De handelaars zijn altijd bereikbaar voor voetgangers. De voetpaden blijven zo lang mogelijk behouden, zodat de voetgangers er steeds kunnen passeren.


Informatie over de bussen tijdens de werken
Vanaf dinsdag 12 juni zal De Lijn terug normaal rijden, behalve lijn 191 die door de Steenweg op Waarloos rijdt. Die blijft tot het einde van de werken in de Steenweg op Waarloos nog rijden via de Hoge Meentochtstraat/Keelhoevestraat.


Blijf op de hoogte
SCHRIJF JE IN VOOR DE DIGITALE NIEUWSBRIEF OPENBARE WERKEN: www.rumst.be/nieuwsbrief en maak je keuze voor de nieuwsbrief openbare werken.

Terug naar overzicht

Technische fiche

  • Bouwheer: Gemeente Rumst - Pidpa

Deelgemeente

Contact

Openbaar domein

adres
Korte Veerstraat 412840 Rumst
Tel. tel.
03 443 94 70
e-mail

Status

Afgeronde projecten
  • Provincie Antwerpen

Deel deze pagina