naar top

Werken nutsmaatschappijen in Kerremansstraat

Algemene info

Twee nutsmaatschappijen hebben bij het lokaal bestuur een vergunning aangevraagd om binnenkort in de Kerremansstraat werken uit te voeren. Het lokaal bestuur heeft in samenspraak met de nutsmaatschappijen ervoor gezorgd dat de werken in dezelfde periode plaatsvinden, zodat de periode met hinder zoveel mogelijk beperkt wordt in tijd.

De firma Engema ontmantelt in opdracht van Elia, de beheerder van het hoogspanningsnet in België, een hoogspanningslijn in Rumst. De ontmanteling vindt op verschillende data en locaties plaats.

In de Kerremansstraat vindt dit plaats op 21 juni 2018, in het gedeelte tussen de Molenstraat en de ’s Herenbaan. De omleiding loopt langs de ’s Herenbaan.

Meer gedetailleerde informatie, ook over de uren en praktische informatie, vernemen de bewoners van de straat in een brief die Elia en de aannemer Engema bezorgt.

Van 18 tot 22 juni 2018 vinden er in de Kerremansstraat werken plaats m.b.t. het plaatsen van een glasvezelkabel. Tijdens deze werken geldt er enkelrichtingsverkeer richting Reet, met in de andere richting een omleiding via de ’s Herenbaan.

Wat betreft het busverkeer van De Lijn, zal er op 21 juni een omleiding zijn via Boom Kerkhofstraat / Molenstraat. De bussen van De Lijn kunnen niet langs het deel van de ’s Herenbaan tussen Molenstraat en Kerremansstraat rijden.

Op de andere dagen van 18 tot 22 juni 2018 blijft de bus in twee richtingen door de werkzone rijden.

 

Terug naar overzicht

Technische fiche

  • Startdatum: donderdag 14 juni 2018
  • Einddatum: vrijdag 22 juni 2018

Deelgemeente

Contact

Openbaar domein

adres
Korte Veerstraat 412840 Rumst
Tel. tel.
03 443 94 70
e-mail

Status

Afgeronde projecten

Deel deze pagina