naar top

Herstelling riolering hoek P. Breughellaan - A. Brouwerslaan

Algemene info

In november voert het gemeentebestuur van Rumst werken uit op de hoek van de P. Breughellaan en de A. Brouwerslaan. We zorgen er voor de herstelling van de riolering en de bestrating.

Inhoud:
Al geruime tijd werd er een lek in de riolering vastgesteld. Dit veroorzaakte een verzakking van het wegdek. In het verleden werden er al herstellingen uitgevoerd, maar deze gaven niet het gewenste  effect. Een recente camera-inspectie gaf uitsluitsel en het probleem zal nu een duurzame oplossing krijgen. Daarna zullen het wegdek en het voetpad worden heraangelegd.

Timing:
De werken aan de riolering starten tijdens de week van 16 november 2015. Zodra deze klaar zijn, volgt de heraanleg van het wegdek en het voetpad. De werken duren vermoedelijk tot eind november. Deze timing is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden.

Hinder:
Aangezien er hoofdzakelijk plaatselijk verkeer in deze straten komt, zullen de werken vermoedelijk slechts beperkte hinder geven. Zo nodig zal een plaatselijke omleiding worden aangegeven. Tijdens de werken geldt er langs beide zijden een parkeerverbod.

Afvalophaling:
Er zijn geen wijzigingen in de afvalophaling.

Contact:
Uitvoerende technische dienst gemeente Rumst 03 443 94 70, gtc@rumst.be
 

Mogelijk brengen deze werken enige hinder met zich mee. Graag danken wij je voor je begrip tijdens de werken.

 

Terug naar overzicht

Technische fiche

  • Bouwheer: Gemeente Rumst
  • Aannemer: Eigen beheer
  • Startdatum: maandag 16 november 2015

Deelgemeente

Contact

Openbaar domein

adres
Korte Veerstraat 412840 Rumst
Tel. tel.
03 443 94 70
e-mail

Status

Afgeronde projecten

Deel deze pagina