naar top

Bodemsaneringswerken - omgeving Hoge Weg

Algemene info

Volgend op een besluit van OVAM, vinden er vanaf 7 oktober bodemsaneringswerken plaats in de achterliggende tuin van feestzaal Gildenhuis.

De werken starten op woensdag 7 oktober 2015 en duren 6 tot 7 weken. De firma ACLAGRO voert de werken uit en draagt zorg voor een veilige aan- en afvoer van grond met aangepast materiaal, vanuit de Hoge Weg.

Om de veiligheid van de omwonenden te garanderen, treden op 7 oktober de volgende verkeersveiligheidsmaatregelen in werking:

- De servitudeweg tussen de Eikenstraat (t.h.v. huisnummer 1) en de Hoge Weg wordt afgesloten, inclusief voor voetgangers en fietsers. De toegang blijft enkel nog mogelijk voor de aanpalende woningen in de Eikenstraat (huisnummers 3, 5, 7).
- De Hoge Weg is tussen 7 uur en 16 uur afgesloten vanaf de laatste woning in de straat. Dat wil zeggen dat er vanaf daar geen doorgang is voor voertuigen. Fietsers en voetgangers hebben wel doorgang.
De toegang tot de woningen in de Hoge Weg blijft gegarandeerd, maar enkel via de Molenstraat.

ACLAGRO zal aangepaste verkeerssignalisatie voorzien.

Wij verontschuldigen ons voor de mogelijke ongemakken die deze werken voor je meebrengen, maar hopen toch op jullie begrip te mogen rekenen.  Wij zien uit naar een vlot en snel verloop van de werken.

Terug naar overzicht

Technische fiche

  • Startdatum: woensdag 7 oktober 2015

Deelgemeente

Status

Afgeronde projecten

Deel deze pagina