Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

De dienst Vrije Tijd organiseert heel wat activiteiten, van concerten of theatervoorstellingen in de Gam tot openlucht tentoonstellingen of een buitenspeeldag aan de sporthal.

Al die activiteiten kunnen we niet doen zonder een enthousiaste ploeg vrijwilligers, cultuurliefhebbers die onze werking steunen door heel wat taken op zich te nemen. 

Om ons team nog te versterken zijn we op zoek naar vrijwilligers voor de volgende taken:

  • Bemannen van de bar bij voorstellingen in de Gam
  • Catering voor artiesten
  • Tickets scannen bij voorstellingen
  • meewerken bij evenementen (zoals ATV Vertellingen, Buitenspeeldag, ...)
  • Opbouw en afbraak bij voorstellingen en evenementen
  • Permanentie bij tentoonstellingen en activiteiten
  • ....

Ben je iemand met een warm hart voor cultuur en evenementen die graag een handje toesteekt? Heb je wat vrije tijd en wil je die nuttig besteden? Dan ben jij de helpende hand die de dienst Vrije Tijd zoekt.

Hoe gaat het in zijn werk?
Als je je kandidaat stelt als vrijwilliger, bezorgen we een overzicht van de data waarop we nog medewerkers zoeken (het programma van dit seizoen kan je alvast ontdekken via www.rumst.be/podium). Dan kan je opgeven wanneer je kan komen helpen en dit tijdig in je agenda inplannen. Een week op voorhand ontvang je de nodige praktische info en werkplanning, zodat je goed weet waar je je aan mag verwachten. De avond zelf zorgen we voor een persoonlijke verwelkoming, korte briefing en begeleiding waar nodig.

Wat verwachten we van jou?
Als vrijwilliger ben je vaak het eerste aanspreekpunt en uithangbord van de dienst Vrije Tijd bij activiteiten. Je bent vriendelijk tegen de bezoekers en je medevrijwilligers. Als je je opgeeft voor een taak, kunnen we erop rekenen dat je aanwezig bent en de taak zo goed mogelijk zal uitvoeren. 

Wat mag jij van ons verwachten?
Je wordt opgenomen in een warme ploeg medewerkers en vrijwilligers. Als vrijwilliger woon je uiteraard gratis de voorstelling of het concert bij als je komt helpen en zijn er gratis drankjes tijdens je shift. Iedere vrijwilliger krijgt een T-shirt van de Gam, zodat je herkenbaar bent voor de bezoekers. Ieder jaar organiseren we ook een fijn ontmoetingsmoment voor alle vrijwilligers.

Interesse?
Super! Laat het weten via jef.de.clerck@rumst.be of 03 880 00 58 met een korte voorstelling van wie je bent, de taken die je liefst zou uitvoeren en je contactgegevens. Wij contacteren je daarna met meer info en potentiële data.

Nog vragen? Twijfel niet, stel ze via jef.de.clerck@rumst.be of 03 880 00 58.

Tot binnenkort!

Deel deze pagina