de beste vrijwilligers!

Thuisloket

 • Ja, ik wil mee helpen als vrijwilliger in de Gam!

  Formulier

Een fantastische en enthousiaste ploeg vrijwilligers helpt bij de concerten en voorstellingen in de Gam met het scannen van de tickets aan de inkom en de bediening aan de toog. Dankzij hen verlopen de voorstellingen vlot en kan je er genieten van een drankje.

Een welgemeende dank voor hun werk, de ambiance en het enthousiasme!

Heb jij ook zin om mee te helpen bij de activiteiten in de Gam?
Laat het weten via jef.de.clerck@rumst.be of 03 880 00 58. Alvast bedankt!

Wat zijn mogelijke taken:

 • Bemannen van de bar bij voorstellingen in de Gam
 • Catering voor artiesten
 • Tickets scannen bij voorstellingen
 • Meewerken bij evenementen (zoals ATV Vertellingen, Buitenspeeldag, ...)
 • Opbouw en afbraak bij voorstellingen en evenementen
 • Rondbrengen van affiches
 • Permanentie bij tentoonstellingen en activiteiten
 • ....

Ben je iemand met een warm hart voor cultuur en evenementen die graag een handje toesteekt? Heb je wat vrije tijd en wil je die nuttig besteden? Dan ben jij de helpende hand die de dienst Vrije Tijd zoekt.

Hoe gaat het in zijn werk?
Als je je kandidaat stelt als vrijwilliger, bezorgen we een overzicht van de data waarop we medewerkers zoeken. Dan kan je opgeven wanneer je kan komen helpen en dit tijdig inplannen. Een week op voorhand ontvang je de nodige praktische info en werkplanning, zodat je goed weet waar je je aan mag verwachten. De avond zelf zorgen we voor een persoonlijke verwelkoming, korte briefing en begeleiding waar nodig.

Wat verwachten we van jou?
Als vrijwilliger ben je vaak het eerste aanspreekpunt en uithangbord van de dienst Vrije Tijd bij activiteiten. Je bent vriendelijk tegen de bezoekers en je medevrijwilligers. Als je je opgeeft voor een taak, kunnen we erop rekenen dat je aanwezig bent en de taak zo goed mogelijk zal uitvoeren. 

Wat mag jij van ons verwachten?
Je wordt opgenomen in een warme ploeg medewerkers en vrijwilligers. Als vrijwilliger woon je uiteraard gratis de voorstelling of het concert bij als je komt helpen en zijn er gratis drankjes en hapjes tijdens je shift. Iedere vrijwilliger krijgt een T-shirt van de Gam, zodat je herkenbaar bent voor de bezoekers. We zorgen uiteraard dat je goed verzekerd bent. Ieder jaar organiseren we ook een fijn ontmoetingsmoment voor alle vrijwilligers.

Interesse?
Super! Laat het weten via jef.de.clerck@rumst.be of 03 880 00 58. Wij contacteren je daarna met meer info en het overzicht van de data.

Nog vragen? Twijfel niet, stel ze via jef.de.clerck@rumst.be of 03 880 00 58.

Tot binnenkort!

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Cultuur

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 58
e-mail