Oproep helpende handen voor het lokaal dienstencentrum

Inschrijving vrijwilligers lokaal dienstencentrum

Het lokaal dienstencentrum in het Hof van Crequi breidt zijn diensten uit.
Het wordt een echte ontmoetingsplek. Je kan er deelnemen aan activiteiten voor jong en oud en in het buurtrestaurant zal je kunnen genieten van een lekkere warme maaltijd.

In het najaar opent de buurtzorgwinkel waar men een keuze kan maken uit een beperkt gamma aan levensmiddelen en waar elke ouder kwalitatief en duurzaam babymateriaal kan ontlenen.

We zoeken enthousiaste vrijwillige medewerkers om het lokaal dienstencentrum en de buurtzorgwinkel te laten draaien.  Je krijgt hiervoor een vrijwilligersvergoeding.

Hou je ervan om mensen verder te helpen? Werk je graag in een team met andere vrijwilligers? Dan kan jij ons helpen om de buurtzorgwinkel open te houden en onze klanten een warme ontvangst te geven. Of heb jij zin om mee de voorraad te beheren, aankopen te doen, rekken aan te vullen of de administratie te verzorgen? Wil je liever helpen bij het up-to-date-houden van het ledenbestand of de catalogus te beheren, dat kan ook. Vind je het leuk om op zoek te gaan naar babyspullen en deze uitleenklaar te maken, dan ben jij onze man/vrouw. Of ben jij de ideale persoon die graag klanten verwent in het buurtrestaurant en mee toffe activiteiten organiseert?

Kortom, heb je goesting om mee te denken en te werken in het lokaal dienstencentrum, meld je aan via dit formulier. Nadien nemen we terug contact met je op.

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Onthaal LDC Hof van Crequi

adres
Nieuwstraat 1052840 Rumst
Tel. tel.
03 844 86 72
e-mail