Animator in de vakantiewerking

Elk jaar zoeken wij enkele nieuwe animatoren om de activiteiten in de verschillende vakanties in goede banen te leiden. Wil je meer weet over wat dat nu juist is om 'animator te zijn', dan kan je dat hieronder lezen!

Als je graag met kinderen omgaat, graag met leeftijdsgenoten werkt, het leuk vindt om creatief te zijn, het tof vindt om de hele dag kinderen bezig te houden en een plezierige tijd te bezorgen … dan maak je een juiste keuze door animator te worden.

Ben je minimum 16 jaar? Wil je graag aan de slag als jobstudent of monitor bij lokaal bestuur Rumst? Geef je interesse dan alvast door via vrije.tijd@rumst.be.

Animator in onze vakantiewerking

De animatoren van de vakantiewerking zorgen ervoor dat de kinderen zich een hele zomer amuseren en zijn superbelangrijk! Zij voorzien een afwisselend, divers en uitdagend aanbod op maat van elk kind. Zij bereiden met de ploeg de activiteiten voor en voeren het programma ook uit. 

De vacatures voor animatoren verschijnen steeds in het voorjaar (februari-maart) op de vacaturepagina. Er snel bij zijn is dus de boodschap, want dan leggen we in grote lijnen de ploeg voor de zomer al vast, maar later kan je je ook nog steeds aanmelden via vrije.tijd@rumst.be. In het bezit zijn van een attest voor animator of hoofdanimator is niet verplicht, maar is uiteraard wel een voordeel. 

Naar top