Vakantiekampen kinderen en jongeren

Kijken jullie mee uit naar leuke vakantieinitiatieven met een dosis creativiteit, sport en ontspanning? Gedurende de vakantieperiodes organiseert het lokaal bestuur vakantiekampen voor kinderen en jongeren. Enthousiaste monitoren staan klaar om jullie toffe vakantiedagen in eigen gemeente te laten beleven.

Op deze pagina vind je het overzicht van het aanbod aan kampen en opvanginitiatieven die tijdens de paasvakantie en zomervakantie doorgaan in onze gemeente.
Naast het eigen aanbod van de vrijetijdsdienst en buitenschoolse opvang, vind je ook het aanbod van partners die in onze gemeente leuke activiteiten voorstellen.
Bij de kampen, ingericht door het lokaal bestuur wordt voor- en na-opvang voorzien.
 
Registreer je via rumst.i-active.be. Met je login kan je je kind(eren) inschrijven via i-active.be/login.
Vanaf maandag 19 februari 18 uur kan je al online inschrijven voor de paasvakantie, maandag 18 maart 18 uur staan ook de zomeractiviteiten online klaar voor inschrijving.

Beschik je thuis niet over internet? In de bibliotheekfilialen kan je terecht om een computer te gebruiken. Reserveren is niet nodig. 
Hulp nodig bij de inschrijving? Op woensdagvoormiddag (10 - 12 uur) kan je terecht bij de computercoach en op donderdagavond (17 - 20 uur) bij de Digibank. Je vindt ze allebei telkens in bib Rumst. Als je al een account hebt maar toch nog moeilijkheden ondervindt bij inschrijving, kan je ook na afspraak langsgaan aan de balie Vrije tijd op het gemeentehuis, in de sporthal of in het Huis van het Kind (Sociaal Huis).

Naar top