Vacature teamleider wegen

Solliciteer nu

Wij zijn op zoek naar een teamleider wegen

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je een belangrijke rol speelt in het onderhoud en de planning van wegen? Het lokaal bestuur van Rumst zoekt een enthousiaste Teamleider Wegen.

Wat doe je?

Als teamleider wegen ondersteun je de dagelijkse planning van de wegendienst. Je hebt een leidinggevende, coördinerende rol waar werkvoorbereiding en aansturing van eigen personeel en derden in opdracht van het lokaal bestuur centraal staan.

Je maakt en volgt de dagelijkse planning van de wegendienst op. Je werkt mee aan het formuleren van beleidsvoorstellen en zorgt mee voor de implementatie hiervan.

Als teamleider ben je bereid om bij te springen waar nodig en geef je leiding aan de ploeg van de wegendienst binnen de dienst openbaar domein.

Je coacht je ploeg op een integere manier en je bent het eerste aanspreekpunt voor de vak medewerkers.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent vriendelijk, communicatief en hulpvaardig
  • Je werkt klantgericht met de nodige integriteit
  • Je kan leidinggeven
  • Je gaat georganiseerd, veilig, gestructureerd en kwaliteitsvol te werk en hebt oog voor orde en netheid
  • Je kan probleemoplossend en resultaatsgericht werken
  • Je kan plannen en organiseren
  • Je bent besluitvaardig
  • Je beschikt over een gezonde portie zelfvertrouwen
  • Daarnaast ben je in het bezit van een diploma van secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld.
  • Alsook dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs C (vrachtwagens) of je levert hiervan een bewijs af binnen het jaar van de definitieve aanstelling. Deze opleiding wordt verzorgd en bekostigd door het lokaal bestuur.

Kan je niet alles afvinken, maar ben je erg leergierig, zelfstandig en heb je een gezonde portie logisch denkvermogen, laat dan toch maar van je horen! Wij geloven immers dat je met de juiste ingesteldheid snel heel wat kan bijleren!

De schriftelijke selectieproef wordt georganiseerd op 18 maart 2024 om 18 uur in het gemeentehuis, Koningin Astridplein 12 – 2840 Rumst. De mondelinge selectieproef wordt georganiseerd op 27 maart 2024 vanaf 10 uur in het technisch centrum, Korte Veerstraat 43 - 2840 Rumst.

Heb je interesse?

Solliciteren kan via de knop bovenaan en dat ten laatste op 25 februari 2024. Hier zal je jouw gegevens, CV, motivatiebrief, diploma, kopie rijbewijs en een recent uittreksel van het strafregister kunnen doorgeven. Je ontvangt een automatische ontvangstbevestiging.

Heb je nog vragen? Wil je graag meer informatie over hoe een dag als Teamleider Wegen er uit ziet? Wat zijn je voornaamste uitdagingen? In welk team kom je terecht? Mail dan naar geert.segers@rumst.be en wordt gecontacteerd door een collega, die al je vragen zal beantwoorden.

Downloads

Naar top