UiTPAS Rupel

Deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten wordt niet alleen leuker, maar ook voordeliger, dankzij de gloednieuwe UiTPAS. Personen met recht op verhoogde tegemoetkoming krijgen daarbovenop nog eens extra korting.

De UiTPAS is een kaart ter grootte van een elektronische identiteitskaart waarmee je punten spaart bij activiteiten: sport, cultuur of een activiteit voor jongeren … maakt niet uit. Die punten kan je dan weer inruilen voor mooie voordelen: korting op een ticket, iets gratis, een extraatje … Wie meer participeert, haalt dus meer voordeel uit zijn vrije tijd. En dat is ook de bedoeling: méér mensen méér laten beleven.

Aan uitgaan is een prijskaartje verbonden. Daarom biedt de UiTPAS mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming extra voordelen. Zij kunnen niet alleen punten sparen en omruilen, maar krijgen ook 80% korting op de deelnameprijs. Deze korting is geldig op het aanbod van de UiTPAS-partners.

Lancering in Boom en Rumst
Rumst en Boom lanceren samen de UiTPAS Rupel. In de beginfase kan je punten sparen bij de gemeentelijke activiteiten, maar het aanbod wordt daarna uitgebreid naar de vele verenigingen, organisatoren van evenementen, zelfstandige partners … Bedoeling is dat later ook de andere Rupelgemeenten nog aansluiten.

Verkooppunten
Vanaf 2021 kan je een UiTPAS kopen in onder meer de gemeentehuizen van Boom en Rumst. Een UiTPAS kost je één keer 5 euro. Iemand die recht heeft op verhoogde tegemoetkoming betaalt slechts 1 euro. De aankoop van de pas verdien je meteen dubbel en dik terug, want op je kaart staan een pak leuke welkomstvoordelen.

Deel deze pagina

UiTPAS Rupel

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 94
e-mail