UITPAS Rupel

UiTPAS Rupel: jouw spaar- en voordeelkaart voor vrije tijd

Deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten is nu nog leuker én voordeliger, dankzij de UiTPAS. Personen met recht op verhoogde tegemoetkoming krijgen daarbovenop nog eens extra korting.

De UiTPAS is een kaart ter grootte van een identiteitskaart waarmee je punten spaart bij tal van activiteiten: sporten, jeugdkampen, bibliotheek, theater, film, muziek, ... 

Die punten kan je dan inruilen voor leuke voordelen zoals korting, gratis tickets of cadeaus.

UiTPAS met kansentarief: een spaarkaart én kortingskaart

Heb je recht op verhoogde tegemoetkoming of ben je in schuldbemiddeling? Dan heb je recht op een UiTPAS met kansentarief. Die ziet er helemaal hetzelfde uit als een gewone UiTPAS. Het enige verschil is dat je automatisch 80% minder betaalt voor elke UiTPASactiviteit. Voor jou is de UiTPAS dus een spaarkaart én een kortingskaart! Een UiTPAS met kansentarief kost ook minder.

Koop je UiTPAS!

Hoeveel kost een UiTPAS?

Een UiTPAS kost 5 euro. Een UiTPAS met kansentarief kost 1 euro.

Waar koop je een UiTPAS

Voor een UiTPAS kan je terecht in de bibliotheek (in Rumst en Reet) en in het gemeentehuis van Rumst (Koningin Astridplein 12).

Wat breng je mee?

Breng zeker je identiteitskaart mee.

Heb je recht op een UiTPAS met kansentarief? Breng dan ook één van de volgende attesten mee: attest van verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds / attest van schuldbemiddeling, budgetbegeleiding of budgetbeheer / attest van leefloon (het attest mag niet ouder zijn dan 3 maanden).

Welkomstcadeaus

Zin gekregen om een UiTPAS aan te kopen? We verwelkomen je met open armen én met enkele verrassingen! De aankoop van je pas verdien je meteen dubbel en dik terug, want op je kaart staan een pak leuke welkomstcadeaus:

  • Gratis kopje koffie/thee in de bib
  • Gratis toegang tot Museum Rupelklei
  • 2 euro korting op reservatie van een verjaardagsfeestje in sporthal UiTgedekt Schoor

Hoe gebruik je de UiTPAS?

Om punten te sparen

- Ga naar een UiTPAS-zuil en hou je UiTPAS tegen de zuil om een punt te krijgen
- Is er geen UiTPAS-zuil? De kassamedewerker zal het punt op jouw kaart zetten.   

Om punten te ruilen

Als je voldoende punten gespaard hebt, kan je ze omruilen voor interessante voordelen.

Ontdek hier de omruilvoordelen

Lancering in Boom en Rumst
Rumst en Boom lanceren samen de UiTPAS Rupel. In de beginfase kan je punten sparen bij de gemeentelijke activiteiten, maar het aanbod wordt daarna uitgebreid naar de vele verenigingen, organisatoren van evenementen, zelfstandige partners … Bedoeling is dat later ook de andere Rupelgemeenten nog aansluiten.

Algemene gebruiksvoorwaarden UiTPAS - Privacybeleid UiTPAS

Naar top