Thema avond duurzaam wonen

Thuisloket

  • Thema avond duurzaam wonen bijwonen? Schrijf je in!

    Formulier

Met het burgemeestersconvenant 2030 gaat Rumst de uitdaging aan om de lokale CO2-uitstoot met 40 procent te verminderen tegen 2030. Hiervoor werkten we een klimaatactieplan uit. Maar we hebben ook de hulp van onze inwoners nodig om te komen tot een gezonde en klimaatvriendelijke gemeente.

Onder begeleiding van Avansa worden in telkens twee avonden twee thema's uitgediept: duurzame mobiliteit en duurzaam wonen. Tijdens die avonden wordt besproken wat er al bestaat, worden ideeën verzameld en wordt in een vervolgavond bekeken welke concrete acties er mogelijk zijn. Inschrijven kan voor één of beide thema’s.

Thema avond duurzaam wonen

De thema avond duurzaam wonen bestaat uit 2 sessies. Deze vinden plaats op 27 april en 18 mei in de raadzaal van het gemeentehuis. De start is om 19.30 uur. 

Alle inwoners zijn welkom om aan te sluiten bij de sessies. Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Schrijf je in voor de thema avond duurzaam wonen

Duurzaam wonen

Een gezellige¬†wijk, met alle voorzieningen op wandel of fietsafstand. Met leefstraten, energieneutrale huizen, bomen, speeltuinen, groendaken, gemeenschappelijke tuinen, ruime voetpaden en weinig voorbijrazende wagens. Dat is een fijne plek om te wonen én bovendien ook klimaatneutraal. Daarvoor nemen we onze ruimtelijke ordening onder de loep en zetten we in op de renovatie van gebouwen in onze gemeente.

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 60
e-mail