Watertoren theatertoren

Familievoorstellingen in de regio

Komend seizoen geniet je in de oude watertoren in Rumst en in de kerk van Terhagen opnieuw van enkele fijne tekenfilms, concerten en theatervoorstellingen voor kinderen.

De dienst vrije tijd van de gemeente Rumst sprokkelt samen met CC De Steiger in Boom, CC ’t Aambeeld in Aartselaar en IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel de leukste, grappigste, mooiste en soms spannendste voorstellingen voor kinderen bij elkaar.

Ontdek hieronder het volledige programma voor seizoen 2020-2021 en reserveer meteen je plaatsen! Of bekijk hier de seizoensbrochure met alle activiteiten.

We ontvangen je veilig en comfortabel
Om het voor jou, de artiesten en de medewerkers veilig te houden, nemen we extra maatregelen. Zo kan jij onbezorgd genieten van onze activiteiten. 

  • Alle activiteiten worden getoetst aan de actuele maatregelen en worden indien nodig bijgestuurd op vlak van publiekscapaciteit, -opstelling of organisatie. De zaalcapaciteit wordt steeds aangepast aan de geldende voorschriften.
  • We vragen om vooraf per bubbel tickets te bestellen (onder 'bubbel' verstaan we een gezin + maximum 5 vaste contacten). Per bubbel bewaren we (tijdelijk) de contactgegevens van 1 persoon i.v.m. eventuele contact tracing.
  • We vragen alle bezoekers (12+) om een mondmasker te dragen, afstandsregels te respecteren en handhygiëne te verzorgen om zichzelf en hun omgeving te beschermen. Er is alcoholgel beschikbaar aan de ingang.
  • Blijf thuis als je ziek bent of in de week voor de activiteit symptomen vertoonde.

We danken iedereen voor het begrip en de flexibiliteit. We kijken er naar uit om jullie binnenkort in de beste omstandigheden te kunnen ontvangen en samen te kunnen genieten!

Reserveer hier je plaatsen