Sporttrofeeën

Jaarlijks reikt het gemeentebestuur de sporttrofeeën uit. De laureaten worden gekozen door een jury, samengesteld uit het bestuur van de sportraad en afgevaardigden van sportclubs.

De trofeeën sportman, sportvrouw en sportploeg van het afgelopen jaar worden toegekend op basis van prestaties van het voorbije sportseizoen aan respectievelijke inwoners of clubs (sportploeg) van onze gemeente.

De trofee van sportverdienste wordt toegekend als bekroning van een mooie sportloopbaan, of voor sportprestaties in het belang van de sportbeoefening in onze gemeente.

Daarnaast is er nog een trofee voor de supervrijwilliger die door zijn inzet de sportbeoefening van anderen mogelijk maakt.

Voor wie

Kandidaten voor de kampioenenviering komen automatisch in aanmerking voor de sporttrofeeën. Je kan echter ook andere sportieve prestaties voordragen om een sporttrofee in de wacht te slepen. Heb je een fantastische sportprestatie geleverd in het voorbije sportseizoen, of heb je een mooie sportcarrière achter de rug, ken je iemand die zich al jaren als vrijwilliger inzet ten voordele van de sport? Laat het ons weten!

Voorwaarden

De voorwaarden kan je nalezen in het reglement in bijlage.

Hoe aanvragen

Om je kandidaat te stellen stuur je voor 30 september een overzicht van je prestaties aan de sportdienst via sport@rumst.be

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 91
e-mail