Sociaal wonen - project den nieuwe Baa - Kerkstraat

Zo was het

Goed Wonen.Rupelstreek kocht in 2014 het oude leegstaande café om er een nieuwe invulling aan te geven. In nauw overleg met het lokaal bestuur kwam het project tot stand en past volledig in de visie van de gemeente om inbreidingsgerichte sociale woonprojecten te realiseren.

Zo is het nu

In maart 2021 werd het nieuwbouwproject Den Nieuwen Baa, Kerkstraat 106-108 in Rumst opgeleverd. Dit project is het volgende nieuwbouwproject van de sociale huisvestingsmaatschappij Goed Wonen.Rupelstreek in de deelgemeente Rumst. 

Dit nieuwe gebouw houdt optimaal rekening met de bestaande omgeving en biedt daardoor een grote meerwaarde aan de omgeving en de bewoners.

Het gebouw bestaat uit twee volle bouwlagen en een derde bouwlaag onder het dak en telt 6 appartementen waarvan 2 appartementen op het gelijkvloers met 2 slaapkamers en 4 appartementen met 1 slaapkamer op het 1ste en de 2de verdieping. Aan de rechterzijde van het gebouw bevindt zich de doorgang naar de achterliggende parking. Tevens werd de doorgang naar de achterliggende buurtweg heraangelegd.

Nieuwe bewoners konden vanaf mei/juni 2021 hun nieuwe woning betrekken. Bij de toewijzing wordt voorrang gegeven aan inwoners uit Rumst.

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Wonen

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 60
Fax fax
03 844 32 32
e-mail

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrieven die jou interesseren.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen