Sheela Farm

SheelaFarm is gespecialiseerd in de duurzame fok van landbouwhuisdieren waaronder Schotse hooglanders en Engelse texelaars. De dieren groeien op in de buitenlucht en blijven zolang als nodig bij hun moeder waardoor ze een sterk immuunsysteem verkrijgen. Nadien kunnen de dieren rekenen op veevoeder van topkwaliteit afkomstig van hun eigen, lokaal geteelde gewassen. Door de eigen, ecologische veevoederwinning kunnen ze de beste kwaliteit garanderen voor de dieren met zo weinig mogelijk impact op onze planeet! Bovenop de verkoop van onze landbouwdieren kan je bij SheelaFarm ook terecht voor lokaal lams- en rundsvlees.

Naast het vleesaanbod hebben ze ook heel wat kippen die eitjes leggen in onze mobiele kippenstal. Deze stal verplaatst, zodat de kippen regelmatig in een nieuwe omgeving zijn én er geen puntvervuiling ontstaat. De kippen lopen vrij rond op het domein, en leggen hun eitjes in de stal. Deze worden verkocht in een aantal verkooppunten in de buurt. Ze maken van de eitjes ook heerlijke advocaat.

Bij Asterx dranken (Boom, Waarloos) vind je de eitjes en advocaat. Bij Keurslager De Roeck (Reet) en bij 't Boke (Reet) vind je hun eitjes ook terug. Bij de Carrefour in Reet vind je naast de advocaat en eitjes ook ambachtelijke eierpasta terug.

Contact

Via de webshop, bij lokale handelaars en op streekmarkten.

David Devrieze

Lamsvlees, rundsvlees, eieren, advocaat en verse pasta

Naar top