Seniorenflats Hoogvelden

De seniorenflats liggen in de verkaveling "Hoogvelden" gelegen tussen de Hoge Weg, Molenstraat en de Beukendreef. 

Het gebouw bestaat uit 23 flats met één slaapkamer en 1 flat met twee slaapkamers. 

De flats beschikken over een gezellige living met keukenhoek, 1 of 2 ruime slaapkamers, een badkamer met grote inloopdouche,  een berging en extra bergkasten in de gang.  De infrastructuur is aangepast aan minder mobiele bewoners. Sommige flats hebben een eigen terrasje. Bewoners kunnen natuurlijk ook gebruik maken van het zonnige terras op de eerste verdieping en een gemeenschappelijke tuin.  Er is ook een polyvalente ontmoetingsruimte in het gebouw die kan gebruikt worden door bewoners, gemeentelijke diensten en verenigingen.

De bewoners kunnen gebruik maken van een mobiel personenalarm. Ze kunnen hiermee de zorgcentrale oproepen die deskundige hulp verleent indien nodig.

Voor wie

Voor de recentste toekenningscriteria neem je best contact op met de seniorenconsulent in het lokaal dienstencentrum Hof van Crequi.

Hof van Crequi
Nieuwstraat 105, 2840 Rumst
tel. 03 844 86 72
e-mail hof.van.crequi@rumst.be

Hoe aanvragen

Heb je interesse voor een  seniorenflat in Hoogvelden, bezorg dan een ingevuld inschrijvingsformulier aan het Sociaal Huis, Kardinaal Cardijnstraat 37, 2840 Rumst of sociaalhuis@rumst.be.

(Het inschrijvingsformulier kan je onderaan deze webpagina downloaden of aanvragen bij het Sociaal Huis of het Woonloket op het gemeentehuis)

Kostprijs

De huurprijzen werden vastgelegd op:

  • 800 euro/maand (geïndexeerd) voor een flat met één slaapkamer
  • 950 euro/maand voor een flat met twee slaapkamers. 

In deze prijs zijn de maandelijkse vaste kosten voor de gemeenschappelijke delen (personenalarm, poetsen, verwarming, verlichting, fietsenberging, ...) inbegrepen.

Alle kosten voor de nutsvoorzieningen van de flat, worden door de bewoner betaald.

Zodra de carport klaar is, kan men ook een parkeerplaats huren aan 25 euro/maand (geïndexeerd).

Meer info

Met vragen kan je contact opnemen met Anja Van Puymbroeck via 0491 28 04 87 of hoogvelden@rumst.be. 

Deel deze pagina