Word ambassadeur voor Race For The Cure!

Van 29 september tot en met 31 oktober 2023 biedt Think Pink België deelnemers van de Race for the Cure® de mogelijkheid om 3 km te wandelen of 5 km te lopen, alleen of in team. Deelnemers zijn mensen die getroffen zijn door borstkanker –lotgenoten – en hun familie, vrienden en sympathisanten. Over heel België worden verschillende races georganiseerd zodat iedereen kan deelnemen aan dit hartverwarmend evenement. Ook jij kan een eigen parcours creëren en mee organiseren.

Inschrijven voor de Race for the Cure® kost 18 euro per persoon,  inclusief het officiële Race for the Cure® 2023-T-shirt.

Onze gemeente draagt dit sportieve evenement met nobel doel een warm hart toe en wil zoveel mogelijk mensen hiervoor in beweging krijgen.

Wil je ook ambassadeur worden voor Think Pink  in onze gemeente ? Doe een oproep aan vrienden, collega’s en familie om op een zelf gekozen plaats en tijdstip in oktober samen een wandeling te doen of een rondje te lopen.

Je meldt je aan bij de organisatie als Team Captain en schrijft je deelnemers in via raceforthecure.eu. Je ontvangt de t-shirts voor de deelnemers per post.

Bezorg je idee ook aan het gemeentebestuur via dit online formulier. Wij promoten jouw wandeling of loopevent via nieuwsbrieven en onze website met vermelding van de datum, tijdstip en plaats en zorgen voor een verwenpakketje voor alle deelnemers. Het verwenpakket kan je enkele dagen voor het evenement afhalen op dienst Vrije tijd of in het Sociaal Huis. Check zeker op voorhand de openingsuren .

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 94
e-mail
adres
Kardinaal Cardijnstraat 372840 Rumst
Tel. tel.
03 888 00 32
e-mail