Ondernemers & handelaars

COVID-19 alarmniveau 4 gaat in: strengere regels vanaf maandag 19 oktober

Maatregelen specifiek voor horeca:

Cafés en restaurants worden gesloten. Dit geldt voor een periode van vier weken, en wordt geëvalueerd na twee weken. Afhalen van maaltijden blijft mogelijk tot 22 uur. Recepties en banketten verzorgd door een professionele catering/traiteur onderneming zijn verboden, behalve in hotels voor de verblijvende gasten en koffietafel bij uitvaarten (max. 40 personen).

Het overlegcomité kondigde steunmaatregelen voor deze sector aan. Van zodra hier concrete info over bekend is lees je het hier op onze website of via de digitale nieuwsbrief. Als je acties van je horecazaak wil aankondigen, kan je dit nog steeds doorgeven via www.rumst.be/bedrijvenoverzicht . We promoten deze dan ook in de gemeentelijke communicatiekanalen.


Bedrijvengids

Klik op bovenstaande knop om alle Rumstse bedrijven te ontdekken. Een heel aantal van hen pasten zich aan aan de uitzonderlijke situatie en introduceerden daarom een aantal acties en promoties. Sommigen pasten ook hun werking aan. Nog anderen hebben naast hun fysieke winkel ook een webshop.

Om alle initiatieven tijdens de coronacrisis te bekijken, klik je hier


Het coronavirus heeft een ernstige impact op de economie.
Om onze handelaars en bedrijven zoveel mogelijk te ondersteunen zetten we een paar nuttige linken op een rij.