naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Zomerspaaractie Rupelbib 2018 & Zomerregeling

Bibboekenspaaractie zomer 2018 voor jongeren tot 15 jaar van 1 juli tot en met 31 augustus.

Ook deze zomer komt er een nieuwe editie van de succesvolle zomerspaaractie. Rupelbib wil met dit leuke leesbevorderingsproject alle kinderen van de Rupelstreek aansporen om ook tijdens de vakantiemaanden naar de bib te komen.

De zomervakantie doet denken aan reizen, leuke dingen doen, avontuur, zalig nietsdoen en wegdromen… de ‘uitgelezen’ tijd voor een goed boek. Nergens is er meer keuze dan in de bib! Boeken lenen en lezen is helemaal gratis, zelfs een lidkaart kost niets zolang je geen 18 bent.

Aan de balie van elke bibliotheek is de spaarkaart gratis te verkrijgen. Voor elk boek dat je leest, krijg je bij het inleveren één of meer stempels. De spaarkaart is in elke Rupelbib geldig! Een volle spaarkaart (10 stempels) geeft recht op een verrassing. Uit alle ingeleverde kaarten worden na afloop van de actie enkele gelukkigen geloot. Voor hen is er een “zomerse” prijs weggelegd. Natuurlijk is er ook een beloning voor kinderen die extra veel lezen en zo meerdere spaarkaarten kunnen verzamelen.

 

Opgelet: VAKANTIE IN DE BIB

Tijdens de zomervakantie is de bib gesloten op volgende momenten:
Woensdag 11 juli 2018
Zaterdag 21 juli 2018
Woensdag 15 augustus 2018

LET OP: Nieuwe zomerregeling van kracht

Tijdens de zomervakantie heeft de bib gewijzigde openingsuren, maar je kan altijd in één van de filialen terecht. De internetpunten in Terhagen en Reet blijven open. De bib van Rumst is op donderdag gesloten in juli en augustus, de bib van Reet is op maandag gesloten. De bib is voor de rest open op de normale openingsuren.
Maak zeker gebruik van de inleverschuif indien nodig.

Gepubliceerd op 03 jul 2018
Nieuwsoverzicht