naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Voorleesweek 2023

Voorlezen, dat is leesplezier doorgeven aan jong en oud. Tijdens de Voorleesweek zet Iedereen Leest jaarlijks het belang én het plezier van voorlezen in de kijker. In 2023 doen we dat onder de slogan 'Word jij mijn voorleesbuddy?'

In de laatste weken van november, als de herfstblaadjes hun laatste dans doen op de wind, wordt er in heel Vlaanderen een magische sfeer gecreëerd. Het is de tijd van het jaar waarin boeken tot leven komen en verhalen tot de verbeelding spreken. De Voorleesweek is weer aangebroken!


Van 18 tot en met 26 november 2023 nodigen we iedereen uit om samen te komen, te luisteren en te delen. In gezellige hoekjes, scholen, bibliotheken en huiskamers zullen voorlezers jong en oud betoveren met de kracht van woorden. Want voorlezen is meer dan alleen het vertellen van een verhaal; het is een reis door woorden en zinnen, een avontuur dat onze verbeelding prikkelt en ons verbindt.


Dit jaar staat de Voorleesweek in het teken van 'Word jij mijn voorleesbuddy?' Een uitnodiging aan iedereen om leesplezier door te geven aan jong en oud. Tijdens de Voorleesweek zet Iedereen Leest jaarlijks het belang én het plezier van voorlezen in de kijker. Doe mee, word een voorleesbuddy, en laten we samen de magie van verhalen delen. Want de kracht van verhalen verbindt ons allemaal.


Bibliotheek Rumst

Gepubliceerd op 26 okt 2023
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Bibliotheek Rumst

adres
Schoolstraat 12840 Rumst
Tel. tel.
03 888 92 47
e-mail

Bibliotheek Reet

adres
Molenstraat 22840 Rumst
Tel. tel.
03 844 87 14
e-mail

Lees meer artikels over

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrieven die jou interesseren.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Deel deze pagina