naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

MijnIGEAN: nieuwe functionaliteiten

Dit jaar komen er heel wat nieuwe functionaliteiten in mijnIGEAN.be, het online platform om jouw diftar-rekening op te volgen. Omdat er ook in de achterliggende software heel wat wijzigt, moet je éénmalig opnieuw registreren. Opnieuw registreren, inderdaad, maar het is de moeite, beloofd!

Eind 2021 werd mijnIGEAN.be gelanceerd. Met de tool kan je nakijken of je nog voldoende voorschot hebt, hoeveel kilogram je bij de vorige ophaling hebt aangeboden en hoe jouw laatste betalingsuitnodiging eruit zag.

Omdat er nog heel wat extra informatie handig kan zijn voor jou, hebben we de afgelopen weken verder gebouwd aan een betere webtool met extra functionaliteiten.

Zo wordt nu bijvoorbeeld ook de effectieve kostprijs van je ophaling getoond en wordt jouw afvalverbruik tegenover de mediaan in jouw gemeente in een afvalbarometer gevisualiseerd.

Nog andere, handige integraties zullen de komende maanden zichtbaar worden in de website. Om dat allemaal te kunnen tonen, werd achterliggend heel wat aangepast. Daarom is het noodzakelijk dat je jouw adres éénmalig opnieuw registreert, de eerste keer dat je opnieuw inlogt. Daarvoor heb je het rijksregisternummer van jouw gezinshoofd nodig.

Meer informatie over mijnIGEAN vind je op igean.be

Gepubliceerd op 28 apr 2023
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Milieu

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 60
Fax fax
03 844 32 32
e-mail

Lees meer artikels over

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrieven die jou interesseren.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Deel deze pagina