naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Heb jij ‘Goe Grief’ te koop?

Ben jij een producent van een lokaal ambachtelijk product? Maak en verkoop jij zelf brood, confituur, kaas of misschien wel iets helemaals anders? Dan zijn wij op zoek naar jou! De gemeente Rumst lanceert namelijk een eigen label voor lokale producten: ‘Goe Grief!’

Dit label heeft als doel producten uit de korte keten te promoten. Door middel van een duidelijk logo op onder meer stickers, schapstoppers en prikkertjes maken we in winkels, op markten en op evenementen duidelijk dat jouw producten lokaal geproduceerd zijn.

Onze gemeente is heel wat Goe Grief rijk, maar er zijn wellicht nog heel wat producten waar we geen weet van hebben. Daarom doen we hierbij een oproep aan lokale producenten om zich te melden. Je ontvangt dan een uitnodiging voor het startmoment in maart, waarbij je al meteen met een basispakket aan promomateriaal naar huis gaat. Naast dit basispakket kunnen we ook specialere dragers (vloermatten, winkelzakken...) ontwikkelen. Deze kunnen dan na lancering van de campagne op vraag besteld worden.

Naast dit startmoment, zorgen we regelmatig voor momenten waarbij we ons Goe Grief in de kijker zetten. Zo zetten we een streekmarktje op de Rupelkleidag, is er de Week van de Korte Keten in mei en organiseren we de Plattelandsmarkt in september.

Ben jij een maker van een lokaal product en heb je interesse in ons label ‘Goe Grief’?

Bezorg ons dan je gegevens via lokale.economie@rumst.be en dan ontvang je binnenkort een uitnodiging voor het startmoment. Deelname aan dit infomoment is volledig vrijblijvend, je kan nadien nog steeds beslissen over deelname aan het label.

Gepubliceerd op 01 mrt 2023
Nieuwsoverzicht

Lees meer artikels over

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrieven die jou interesseren.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Deel deze pagina