naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

GECORO Rumst zoekt een nieuwe deskundige

De gemeentelijke commissie voor ruimtelijke ordening (GECORO) is de adviesraad voor ruimtelijke ordening op het niveau van de gemeente. Het decreet op de ruimtelijke ordening geeft de GECORO allerlei opdrachten in het lokaal ruimtelijk beleid. De voornaamste daarvan hebben te maken met de planning.

De GECORO bestaat uit een aantal deskundigen en vertegenwoordigers van verschillende maatschappelijke geledingen uit de gemeente.
In Rumst bestaat de GECORO uit 5 deskundigen (1 deskundige is de voorzitter) en 6 vertegenwoordigers van verschillende maatschappelijke geledingen. De samenstelling is evenwichtig opgebouwd zodat er evenveel vrouwen als mannen in zetelen. De gemeenteraad beslist over de samenstelling. Alle leden, met uitzondering van de voorzitter, hebben een plaatsvervanger die kan inspringen voor een effectief lid dat verhinderd is. Een mandaat duurt 6 jaar, bij het begin van elke legislatuur wordt de GECORO opnieuw samengesteld.

Stel je kandidaat

Eén van de deskundigen gaf aan zijn mandaat te willen neerleggen. Voor dit mandaat zijn we nu op zoek naar een nieuw lid. Ben jij architect, stedenbouwkundige of ruimtelijk planner? Heb je ervaring opgebouwd die van pas kan komen? Of kennis van de ruimtelijke planning in Rumst? Dan ben jij misschien wel de geschikte persoon!

Is jouw interesse gewekt? Overtuig ons dan met jouw kandidatuur, aangevuld met jouw motivatie en achtergrond voor 31 januari 2023 via gecoro@rumst.be

Meer informatie

Wil je graag meer te weten over de werking van de GECORO? Dan kan je terecht op gecoro.info. Meer info over de gemeentelijke GECORO kan je hier nalezen.
Met vragen kan je terecht op gecoro@rumst.be.

Gepubliceerd op 20 dec 2022
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 60
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina