naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Komt het EnergieK loket binnenkort naar jouw wijk?

In 2023 geven we één wijk in Rumst de kans om beroep te doen op een energie-expert van IGEAN. Deze persoon zal gedurende een hele week langsgaan bij Rumstenaren met vragen over energiepremies, verbouwingen, energieleningen, verbouwleningen, duurzame energieoplossingen…
 
Als je dat wil, maakt de energie-expert met veel plezier een volledige screening van jouw woning. Zo weet jij welke maatregelen het best bij jou en je woning passen.
 
Heb je zelf vragen over deze onderwerpen? Vul dan zeker onderstaande bevraging in en zorg er zo voor dat onze energie-expert langskomt in jouw wijk! We gaan langs in de wijk met de hoogste responsgraad en waaruit blijkt dat er het meest nood is aan een energie-expert. Wanneer jouw wijk gekozen wordt, kan je zelf een afspraak maken met de energie-expert op een moment dat voor jou het beste past. Meer info hierover volgt later nog.
 
De bevraging loopt tot en met 25 december via Hoplr: hoplr.com/enquete/q64q34gfnq
Het invullen van de bevraging neemt ongeveer 5 minuten in beslag.
Nog geen lid van Hoplr? Lees er hier alles over.
 
Uiteraard blijft het EnergieK loket voor je klaar staan voor al je individuele vragen en projecten. Maak je afspraak via 03 350 08 08 of energie@igean.be.
Gepubliceerd op 05 dec 2022
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 60
e-mail

Lees meer artikels over

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrieven die jou interesseren.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Deel deze pagina