naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kampioenenviering en sporttrofeeën: kandidatuurstelling

Heb je een fantastische sportprestatie geleverd in het voorbije sportseizoen, of heb je een mooie sportcarrière achter de rug, ken je iemand die zich al jaren als vrijwilliger inzet ten bate van de sport? Laat het ons weten voor 30 september 2022.

Jaarlijks huldigt het gemeentebestuur inwoners die een bijzondere prestatie leverden op sportief vlak. Dit jaar zal de kampioenenviering en de uitreiking van de Rumstse sporttrofeeën plaatsvinden op vrijdag 25 november 2022. Ben je zelf het afgelopen sportseizoen kampioen geworden of ken je een inwoner van onze gemeente die minstens provinciaal kampioen is geworden, stuur dan de kandidatuur, voorzien van een toelichting, voor 30 september 2022 aan sport@rumst.be.

Wie komt in aanmerking voor de kampioenenviering? 

Titels van provinciaal kampioen, Vlaams of Belgisch kampioen (of hoger). We huldigen Rumstse individuele sporters en erkende Rumstse sportverenigingen. Diezelfde avond worden ook de sporttrofeeën uitgereikt. Alle gevierde kampioenen komen in aanmerking voor de sporttrofeeën. Je kan echter ook andere sportieve prestaties, die geen kampioenstitel opleverden, voordragen om een sporttrofee in de wacht te slepen. Heb je een fantastische sportprestatie geleverd in het voorbije sportseizoen, of heb je een mooie sportcarrière achter de rug, ken je iemand die zich al jaren als vrijwilliger inzet ten bate van de sport? Laat het ons weten.

Gepubliceerd op 02 aug 2022
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 94
e-mail

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrieven die jou interesseren.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Deel deze pagina