naar top

Wielerwedstrijden augustus - september

In onze gemeente worden jaarlijks enkele wielerwedstrijden georganiseerd en vinden ook enkele doortochten plaats. Op het parcours van de wedstrijd geldt steeds een parkeerverbod en tijdens de wedstrijd wordt enkelrichting-verkeer in de richting van de wedstrijd opgelegd.

Op volgende data zijn er wielerwedstrijden gepland op het grondgebied van Rumst:

  • Op 15 augustus gaan traditiegetrouw de wielerwedstrijden van de Dijlespurters door ter gelegenheid van Lazernij Feest. De wedstrijd voor nieuwelingen start in de Varenstraat om 13u, deze voor de junioren om 15u.

Alle verkeer op de omloop moet tijdens de wedstrijden verplicht de rijrichting volgen. Tussen de volgwagen met rode en groene vlag is geen verkeer toegelaten. Gelieve ook bij korte verplaatsingen hiermee rekening te houden.

  •  Op zondag 28 augustus zijn er jeugdwedstrijden op Rumst Lazernij, die op een gesloten omloop plaatsvinden. De Varenstraat en  Lazarusstraat  worden vanaf 9u tot 18u afgesloten voor alle verkeer.
  • Op zondag 4 september rijdt de grote prijs 'ster van Aartselaar' in de namiddag drie maal doorheen onze gemeente over een lus van 25 kilometer.  In Reet komt de wedstrijd via Borzestraat en Keulshaagwegde  Eikenstraat naar het Kon. Astridplein, vervolgens via Molenstraat en Kerremansstraat richting Boom. Via 's Herenbaan, Predikherenhoevestraat en Pierstraat gaat de volgende doortocht terug richting Aartselaar. Meer info vind je op https://destervanaartselaar.be/
  •  
Gepubliceerd op 19 apr 2022
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Sport

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 91
e-mail

Sportcentrum Uitgedekt Schoor

adres
Europalaan 32840 Rumst
Tel. tel.
03 888 07 83
e-mail

Sportschuur

adres
Processieweg 42840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 91
Fax fax
03 844 32 32
e-mail

Deel deze pagina