naar top

Terhaagse feesten: feestmarkt en kermis dit jaar op andere locatie

Omwille van de openbare werken kunnen de feestmarkt en de kermis dit jaar niet plaatsvinden op de gebruikelijke locatie (Uitbreidingsstraat en Kloosterstraat). Om veiligheidsredenen verplaatsen we de feestmarkt van maandag 27 juni, dit jaar naar de Korte Veerstraat. De kermis zal plaatsvinden in de Parkstraat, van zaterdag 25 tot en met maandag 27 juni.

Maandag 27 juni om 13 uur start de opbouw van de feestmarkt in de Korte Veerstraat, stapvoets plaatselijk verkeer blijft mogelijk. Tijdens de feestmarkt, van 17 tot 21 uur, zal de Korte Veerstraat niet toegankelijk zijn voor verkeer. De Parkstraat zal het volledige kermisweekend niet toegankelijk zijn. De garages in de Parkstraat blijven stapvoets wel bereikbaar.

In de Korte Veerstraat zal op maandag 27 juni parkeerverbod voorzien worden. In de Parkstraat loopt het parkeerverbod vanaf dinsdag 21 juni tot en met dinsdag 28 juni. Buurtbewoners kunnen hun wagen parkeren op de parking van de Gam op het einde van de Korte Veerstraat (voormalig recyclagepark). Let op! Op maandag tussen 17 en 21 uur is de Korte Veerstraat niet toegankelijk voor verkeer.

Gepubliceerd op 22 jun 2022
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 94
e-mail

Lees meer artikels over

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrieven die jou interesseren.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Deel deze pagina