naar top

Boekstart

Lezen; je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Jong geleerd, is oud gedaan! Zo is dat ook met lezen. Door baby’s en peuters vroeg te laten kennismaken met boeken, geef je hen een vliegende start.

Bij Kind en Gezin krijgen kindjes van 15 maanden een bon voor een Boekstart-peutertas. In de bib kan je deze bon gratis inruilen voor een mooie tas met twee kartonboekjes: een aanwijsboek en een eerste peuterverhaaltje. Leesplezier staat voorop!

Woon je in onze gemeente en ga je niet bij Kind en Gezin op consultatie, vraag dan in de bibliotheek naar de boekstart-peutertas.

Elk jaar in mei organiseren we een feestelijke Boekstart-dag en heten we alle gezinnen met kinderen van 0 tot 2,5 jaar hartelijk welkom in onze bibliotheek. Kom op zaterdag 21 mei kennismaken met ons aanbod voor de allerjongsten en ontdek dat de bib echt voor alle leeftijden is! Van 10 tot 12.30 uur kunnen jullie samen genieten van enkele warme voorleesmomenten door onze ervaren voorlezers.

Boekstart is een programma van Iedereen Leest. Vanaf mei 2022 is Rumst, samen met Aartselaar, Boom, Hemiksem, Schelle en Niel, officieel een Boekstart-gemeente. Voor meer informatie kijk op rumst.bibliotheek.be en kom nog meer te weten via boekstart.be

Gepubliceerd op 28 apr 2022
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Bibliotheek Rumst

adres
Schoolstraat 12840 Rumst
Tel. tel.
03 888 92 47
e-mail

Bibliotheek Reet

adres
Molenstraat 22840 Rumst
Tel. tel.
03 844 87 14
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina