naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Politie werkt op afspraak

vanaf 10 januari 2022

www.politiezonerupel.be

Het lokale politieniveau wordt georganiseerd per politiezone. Samen met Boom, Niel, Schelle en Hemiksem behoort Rumst tot de PolitieZone Rupel. Is er iets waar je mee zit, valt er wat te melden, ben je ongerust over wat er gaande is in je buurt, ondervind je hinder, ... laat het de politie weten.

Voor dringende politiehulp bel je 24/7 het noodnummer 101. 

Vanaf 10 januari 2022 zal de politiezone Rupel een nieuw afsprakensysteem hanteren voor een efficiëntere dienstverlening. Via de politiewebsite kies je waar en wanneer je een afspraak wenst en zie je meteen wat je dient mee te nemen zodat je niet onnodig over en weer moet.

Bovendien behoren wachtrijen helemaal tot het verleden. Door de coronamaatregelen mag je immers slechts één voor één de onthaalruimte binnen. Daarnaast geniet iedereen meer privacy en word je meteen door de juiste medewerker geholpen.

Indien de politie niet ter plaatse dient te komen, kan je vanaf 10 januari eenvoudig een afspraak maken via de website politiezonerupel.be. Op weekdagen kan je een vrij afspraakmoment kiezen van 09u tot 19u en op weekenddagen van 10u tot 18u. Voor dringende hulp blijft de politiezone Rupel dag en nacht beschikbaar via het noodnummer 101.

Gepubliceerd op 21 dec 2021
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Onthaal

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 11
Fax fax
03 844 32 32
e-mail

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrieven die jou interesseren.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Deel deze pagina