naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Onderwijsbeurs 2022

Op zoek naar een secundaire school? Kom naar de onderwijsbeurs!

De Onderwijsbeurs regio Mechelen wordt opnieuw live georganiseerd in Technopolis op zaterdag 19 februari 2022. Deze beurs is uniek voor Mechelen en geeft de gelegenheid aan ouders en hun kinderen van het 5de en 6de leerjaar basisonderwijs om kennis te maken met directies en leerkrachten van verschillende secundaire scholen uit de regio Mechelen.

Alle scholen en onderwijsnetten uit Mechelen en de ruime omgeving zijn aanwezig. (o.a. Duffel, Haacht, Heist-op-den-Berg, Kapelle-op-den-Bos, Keerbergen, Mechelen, Rotselaar, Sint-Katelijne-Waver). Maak kennis met de directeur en/of leraren van een school, kijk leerboeken en lesmateriaal in, verzamel informatie ... Ook de Centra voor Leerlingenbegeleiding (CLB), internaten en ondersteunende onderwijsorganisaties zijn aanwezig. De Onderwijsbeurs regio Mechelen wil een zo ruim mogelijk aanbod geven van zowel het technisch, beroeps- en algemeen vormend onderwijs.

In functie van corona dient voor deze onderwijsbeurs digitaal te worden ingeschreven. Reserveer snel je gratis tickets en kies een tijdslot. Aantal plaatsen is beperkt.

Voor meer info: mechelen.be/onderwijsbeurs

Gepubliceerd op 15 dec 2021
Nieuwsoverzicht

Lees meer artikels over

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrieven die jou interesseren.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Deel deze pagina