naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Oproep muzikanten

Lokale Helden Rumst

Schitter jij op het podium tijdens Lokale Helden in Rumst?

Lokale Helden, dat is dé hoogdag van de muziek.

Op zaterdag 30 april 2022 wil de gemeente Rumst muzikanten een podiumkans geven vlakbij hun deur. In het Gildenhuis kan iedereen die avond talent van Rumstse bodem komen ontdekken en aanmoedigen.

Wie kan zich kandidaat stellen?

Gloednieuw of ervaren muzikant, zanger, singersongwriter, (cover)band …? Heb je een link met Rumst? Dan is er voor jou een podium tijdens Lokale Helden op 30 april.

Waarom moet je meedoen?

Je kan optreden in je eigen buurt, waardoor vrienden en familie de kans krijgen een optreden bij te wonen, maar ook een heel nieuw publiek kan jouw of jullie muziek ontdekken. Lokale Helden als evenement wordt aangekondigd met een promotiecampagne via alle gemeentelijke kanalen, maar ook de optredende groepen worden in de kijker gezet.

We maken een opname van jullie optreden, die je daarna kan gebruiken voor promotionele doeleinden. En uiteraard krijg je een vergoeding voor je optreden tijdens Lokale Helden.

Stel je kandidaat!

Wil jij als artiest of groep op het podium schitteren tijdens ‘Lokale Helden’? Stel je dan meteen kandidaat. Deadline is 16 januari. Daarna selecteert een jury de groepen die zullen optreden op 30 april. Elke artiest of groep speelt 30 à 45 minuten.

Meer info over Lokale Helden in Rumst op www.rumst.be/lokalehelden.

Gepubliceerd op 15 dec 2021
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Cultuur

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 58
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina