naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

#InstaRumst

Een wandeling langs fotogenieke plekken

Toerisme Rupelstreek vzw en de gemeente Rumst lanceren bij aanvang van de paasvakantie de eerste instagramwandeling in de Rupelstreek, #InstaRumst.

De blauwe bruggen, de watertoren, de natuurgebieden… Rumst telt talrijke mooie en fotogenieke plekken. Met deze Instagramroute passeer je langs opvallende monumenten én verborgen parels.

#InstaRumst bestaat uit 2 routes die gecombineerd kunnen worden door een verbindingsroute. De routes volgen het Wandelnetwerk Rivierenland, een netwerk van wandelpaden die elkaar kruisen met genummerde knooppunten. Verharde en onverharde paden wisselen elkaar af. Route 1 start aan Poort De Beukelaer en loopt over 4,3 km. Route 2 start aan het drierivierenpunt en loopt over 7 km.

Sociale media is de dag van vandaag niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Voor jongeren is dit hét communicatiemiddel en hun favoriete inspiratiebron. Wij richten ons met de ontwikkeling van deze route dan ook op hen. We zijn ervan overtuigd dat we de jongeren via #InstaRumst aan het wandelen kunnen zetten en dit terwijl ze de prachtige plekjes van de gemeente kunnen ontdekken.

Deel zeker jouw foto’s met hashtags #InstaRumst en #toerismerupelstreek en laat ook anderen Rumst ontdekken door de lens van jouw smartphone.

Download gratis de brochure

Gepubliceerd op 31 mrt 2021
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Toerisme

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 58
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina