naar top

Onroerenderfgoedprijs 2021

Ben jij een eigenaar of een beheerder die de laatste vijf jaar goed zorg heeft gedragen voor je erfgoed? Dan kun je deelnemen aan deze prijs.

In 2021 organiseert de Vlaamse overheid zoals ieder jaar een Onroerenderfgoedprijs. Ben jij een eigenaar of een beheerder die de laatste vijf jaar goed zorg heeft gedragen voor je erfgoed? Dan kun je deelnemen aan deze prijs. Deze jaargang staat in het teken van beschermd erfgoed dat in de regel niet toegankelijk is voor het grote publiek, zoals een woning, een school, een graftombe of een besloten tuin. 

Kandidaten voor de wedstrijd kunnen zich online inschrijven tot en met 1 maart 2021 via: https://www.onroerenderfgoedprijs.be/inschrijven. Een externe jury kiest drie laureaten, waarvan één als winnaar wordt aangeduid. Elke laureaat ontvangt 2.500 euro. De winnaar krijgt daar bovenop nog eens 12.500 euro. Er wordt ook een publieksprijs aan deze wedstrijd gekoppeld, waarbij het grote publiek kan stemmen op zijn favoriete laureaat. Aannemers, architecten en andere uitvoerders maken kans op een eervolle vermelding voor vakmanschap. 

De prijsuitreiking van de Onroerenderfgoedprijs zal plaatsvinden op vrijdag 1 oktober 2021.

Meer informatie vind je op www.onroerenderfgoedprijs.be.

Gepubliceerd op 07 jan 2021
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Onthaal

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 11
Fax fax
03 844 32 32
e-mail

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrieven die jou interesseren.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Deel deze pagina