naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Rupel en Zuidrand op je bord

unieke recepten met streekproducten door topchefs

Met streekproducten uit de Rupelstreek en de Zuidrand nieuwe, unieke smaakcombinaties creëren, dat was de uitdaging die enkele topchefs uit de regio met veel enthousiasme aangingen.

In het receptenboekje toont de streek zich van haar beste en vooral lekkerste kant. Het biedt de lezer de nodige ingrediënten om met de gerechten van topchefs uit de regio én met lokale, pure streekproducten, aan de slag te gaan. De streekproducten worden niet alleen verwerkt in heerlijke recepten; ze worden bovendien gepresenteerd op ambachtelijk gemaakt keramiek van lokale creatievelingen uit de Rupelstreek en de Zuidrand. Zo is het helemaal een culinair avontuur uit eigen streek!

Bart Seldeslachts, voorzitter van Streekvereniging Zuidrand, is opgetogen: “De Streekvereniging Zuidrand zet al jaren in op de ondersteuning van onze lokale streekproducten en -producenten. Met dit receptenboekje geven we onze streekproducten nog wat extra bekendheid. We zijn ook heel dankbaar voor de samenwerking met drie topchefs uit onze regio, die ons een heleboel lekkere gerechten voorschotelen om zelf thuis eens uit te proberen. Een echte aanrader!

Lokale economie ondersteunen

Dit boekje is niet enkel een louter culinair project, maar dit boekje wil ook de lokale economie, nl. de producenten en leveranciers van streekproducten en de horeca in deze moeilijke tijd ondersteunen.
Wie kiest voor streekproducten, kiest voor kwaliteitsproducten die lokaal en ambachtelijk gemaakt worden door gepassioneerde vakmensen.

Dit boekje is een initiatief van de partners van het Streekplatform Rupel/Zuidrand en zal gratis verspreid worden in de regio.
Je kan je GRATIS exemplaar afhalen aan het onthaal op het gemeentehuis.

Gepubliceerd op 06 nov 2020
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Onthaal

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 11
Fax fax
03 844 32 32
e-mail

Deel deze pagina