naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vanaf 19 oktober werkt het recyclagepark van Rumst op afspraak

IGEAN start vanaf maandag 19 oktober a.s. met een proefproject waarbij het recyclagepark van Rumst enkel nog bezoekers zal ontvangen na afspraak. Igean neemt deze beslissing om een kwaliteitsvolle dienstverlening te kunnen blijven aanbieden aan onze inwoners. Op die manier zetten ze hun beschikbare medewerkers efficiënt in en proberen ze continuïteit in tijden van corona te garanderen.

De reden dat ze in april de parken opnieuw openden en ervoor kozen om dit zonder afspraak te doen, had voornamelijk een technische reden. Het toegangscontrolesysteem was nog niet geautomatiseerd, vergde een grote extra personeelsinspanning en kon geen garanties bieden voor een voldoende hoge doorstroming van onze bezoekers. Dankzij de ondertussen volledig geautomatiseerde software van de toegangscontroleleverancier kunnen de reservaties van inwoners automatisch worden opgenomen in de toegangssoftware en is er dus geen bijkomende handeling van de parkwachter nodig. Alle initiële struikelblokken zijn dan nu ook van de baan.

Na de tijdelijke sluiting van het recyclagepark van Edegem na een positieve test van een collega en de bijhorende quarantaine-verplichting voor een aantal collega's, wil IGEAN zich bovendien klaarmaken om de komende maanden een herhaling van zo'n situatie te vermijden. In zo’n geval kunnen we het park minstens gedeeltelijk openhouden door op afspraak te werken.

Tot slot merken ze in andere regio’s die dit systeem eerder al toepasten, heel wat tevreden reacties bij de inwoners. Voorlopig beperkt de proefopstelling zich tot het recyclagepark van Rumst. We starten op maandag 19 oktober 2020.

Het antwoord op een aantal praktische vragen lees je in de FAQ.

Maak een afspraak

Openingsuren en adressen recyclageparken

Gepubliceerd op 09 okt 2020
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Igean milieulijn

Tel. tel.
03 350 08 14
e-mail

Lees meer artikels over

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrieven die jou interesseren.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Deel deze pagina