naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Hé jij daar! Klaar om samen met ons de Rupelstreek te ontdekkken

Tien dingen die je zeker moet doen!
Voor al wie deze zomer graag samen met zijn (klein)kinderen de Rupelstreek verkent, stelt Toerisme Rupelstreek graag de bucketlist ”Hé jij daar!” voor. Figuurtjes Jules en Aïsha dagen alle kinderen uit om op een speelse manier de Rupelstreek te ontdekken!
 

De bucketlist geeft een opsomming van 10 leuke dingen die kinderen kunnen doen in de Rupelstreek. Eén voor één laagdrempelige activiteiten met een mooie afwisseling van locatie en inhoud. Wie 5 of meer zaken heeft afgestreept, heeft niet enkel de Rupelstreek ontdekt, maar mag ook een verrassing afhalen in het infokantoor van Toerisme Rupelstreek.


Terug thuis? Dan is het “spelletjestijd”. Op de achterzijde van de bucketlist vind je enkele leuke spelletjes. En ja hoor, ook spelend leer je iets meer over de Rupelstreek.


De bucketlist “Hé jij daar!” is gratis te downloaden via de website van Toerisme Rupelstreek. Daarnaast zal je ook in het infokantoor Rupelstreek, gemeentehuizen en op verschillende kindvriendelijke plaatsen in de Rupelstreek de bucketlist terugvinden. 


“De laatste weken merken we dat onze eigen inwoners de Rupelstreek al fietsend en wandelend herontdekken. Daarom beslisten we deze zomer iets extra te doen voor de jongste inwoners van de Rupelstreek. Met de bucketlist “He jij daar!” willen we de kinderen op een leuke en laagdrempelige manier, samen met hun (groot)ouders, de Rupelstreek laten verkennen. Natuurlijk kunnen ook jeugdverenigingen hier gebruik van maken.” voegt Axel Boen, voorzitter Toerisme Rupelstreek, enthousiast toe.


Een zomer in de Rupelstreek…. wij zijn er helemaal klaar voor om jou te ontvangen!

Gepubliceerd op 01 jul 2020
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Toerisme Rupelstreek

adres
Schommelei 1 bus 32850 Boom
Tel. tel.
03 880 76 25
e-mail

Lees ook

Lees meer artikels over

Deel deze pagina