naar top

Gezocht: mondmaskers, zowel zelfgemaakt als types FFP1, 2 en 3

Er zijn heel wat mensen die nood hebben aan mondmaskers om zich te beschermen, denk maar aan woonzorgcentra, leerkrachten, loketpersoneel, politie, apothekers… Daarom zoeken we mensen die vrijwillig mondmaskers willen maken.

Wil je helpen en heb je stof en een naaimachine? Meld je dan aan via https://forms.gle/pnEnAueFNMEVbCEg7. Vrijwilligers van Noodplanning Waterkant nemen dan met jou contact op en bezorgen je de nodige praktische informatie (voorzorgsmaatregelen, patroon en handleiding).

Als de mondmaskers klaar zijn, mail je naar vrijwilligers.Waterkant@boom.be en maak je een afspraak om ze binnen te brengen. Breng de mondmaskers niet zelf naar instellingen, de regionale noodplanningsdienst bezorgt ze aan de meest prioritaire gebruikers.

Alvast heel erg bedankt! Als er vragen zijn, kan je mailen naar vrijwilligers.waterkant@boom.be.


Ook professionele mondmaskers nodig

Heeft je bedrijf nog mondmaskers (FFP1, 2 of 3)? Of heb jij ze thuis nog? Onze huisartsenposten en zorgverleners hebben ze dringend nodig! Stuur snel een mailtje naar vrijwilligers.waterkant@boom.be. De zorgverleners uit de zone Waterkant bedanken jullie!

Gepubliceerd op 20 mrt 2020
Nieuwsoverzicht