naar top

Sluiting recyclageparken IGEAN

Op 17 maart heeft minister Demir beslist om met onmiddellijke ingang de recyclageparken te sluiten en dit tot ten minste 4 april a.s. Igean zal deze duidelijke instructie dan ook zo toepassen.


Concreet betekent dit dat:

  • Alle recyclageparken worden met onmiddellijke ingang gesloten. Onze parkwachters begeleiden de aanwezige bezoekers zo efficiënt mogelijk en vragen de wachtende bezoekers om terug naar huis te keren.
  • Uiteraard doen wij het nodige om het park in optimale omstandigheden en met de nodige veiligheidsvoorschriften indachtig, af te sluiten.
  • We zullen de nodige signalisatie aan de ingang van de parken voorzien om bezoekers die nog niet op de hoogte zijn van de maatregel, hiervan op de hoogte te brengen. Daarnaast zullen we de communicatie zo breed mogelijk voeren, om inwoners zo optimaal mogelijk te informeren!
  • De parken zijn minstens tot en met 4 april gesloten. Het is momenteel onmogelijk om in te schatten of de maatregel daarna vervalt. Inwoners kunnen steeds de meest recente informatie terugvinden op de website van IGEAN 


We begrijpen dat deze situatie een impact zal hebben, maar zijn ervan overtuigd dat de gezondheid van inwoners én medewerkers in dit geval primeert.
Igean hoopt hun slogan 'samen beter' in de praktijk brengen, een oplossing mag zijn om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken.

Gepubliceerd op 17 mrt 2020
Nieuwsoverzicht