naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Laureaten Junior Journalist bekend

Davidsfonds Rumst ging samen met de bibliotheek en het lokaal bestuur van Rumst op zoek naar schrijftalent bij de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar.

Davidsfonds Rumst ging samen met de bibliotheek en het lokaal bestuur van Rumst op zoek naar schrijftalent bij de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar. Op 12 februari vond de proclamatie van ‘Junior Journalist’ plaats.

De leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van alle scholen in Rumst werden uitgenodigd een opstel te schrijven met als titel ‘Buren’. 228 leerlingen uit 7 scholen namen deel. Een gespecialiseerde jury beoordeelde de ingezonden werkjes. De 10 laureaten zijn Thibault Van Steenkiste, Zille Moens, Lien De Belder, Dima Mahmmad Al Janah, Stef Lingier, Louis Roosemont, Catharine Van Steenkiste, Nooran El Mamoun, Robbe Van Nueten en Tuur De Vooght.

Alle laureaten kregen een boek als cadeau, de deelnemende klassen kregen een boekenbon om extra boeken te kunnen kopen voor in de klas.

Thibault Van Steenkiste uit het 5de leerjaar van de Vosbergschool won de eerste prijs en komt in aanmerking voor de nationale prijsuitreiking van Junior Journalist, georganiseerd door Davidsfonds.Gepubliceerd op 14 feb 2020
Nieuwsoverzicht
Laureaten Junior Journalist

Openingsuren & contact

Cultuur

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 58
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina