naar top

Het is ons menens met jouw goede voornemens

Meer bewegen staat jaarlijks steevast in de top 3 van goede voornemens. Voor 2020 is dat niet anders. Maar wat ook vaststaat is dat slechts 12% die goede voornemens ook volhoudt. Om die reden engageert Sport Vlaanderen zich voor het tweede jaar op rij om mensen te helpen hun sportieve voornemens vol te houden met een team van experts. En wij doen mee!

Geen campagne, maar een duurzaam project om mensen definitief aan het sporten te houden. Onze ambitie: de 12% serieus de hoogte in te sturen.


Goede voornemens? Doe mee!

Heb je zelf een sportief goed voornemen en wil je ondersteund worden door 1 van de 5 volhouders? Schrijf je dan in via sport.vlaanderen.be. Door middel van een vragenlijst krijgen ze een beeld van jouw voornemen en word je ingedeeld bij de volhouder die het best bij jou past. Gedurende 3 maanden kan je dan zijn/haar ervaringen volgen en ontvang je op regelmatige basis de nieuwsbrief boordevol nuttige tips van experten.

Ben je ook benieuwd naar de 5 volhouders van 2020?
Ontdek Charlotte, Maarten, Annemie, Angela en Lore en hun sportief voornemen.


Word ook jij een “volhouder”?

Wie zich inschrijft op deze actie kan met vragen terecht op de helpdesk van Sport Vlaanderen, volgt het verhaal van één van de ‘volhouders’ en ontvangt op regelmatige basis een nieuwsbrief met nuttige tips van experten.

Maar beginnende sporters uit onze gemeente willen we graag regelmatig op de hoogte houden van nieuwe sportinitiatieven in en om onze gemeente. Schrijf je hier in en wij houden je op de hoogte.


#SportersBelevenMeer ook op sociale media

Als sporter maak je wat mee. Of je nu een prachtige zonsondergang ziet tijdens het lopen, een nieuw plekje ontdekt als je aan het fietsen bent of je gewoon geweldig amuseert met een potje voetbal. Je beleeft gewoon meer. En daarom willen we graag zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen. En daar kan jij bij helpen. Door jouw sportervaringen te delen met de hashtag #sportersbelevenmeer, #gemeenterumst en #instarumst. bijvoorbeeld. Maar vooral door mee te doen met één van de vele initiatieven die elke dag worden georganiseerd.

Gepubliceerd op 18 dec 2019
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Sport

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 91
e-mail

Sportcentrum Uitgedekt Schoor

adres
Europalaan 32840 Rumst
Tel. tel.
03 888 07 83
e-mail

Sportschuur

adres
Processieweg 42840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 91
Fax fax
03 844 32 32
e-mail

Lees meer artikels over

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrieven die jou interesseren.

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Deel deze pagina