Maak een afspraak voor je bezoek naar het gemeentehuis

Sluiten

Plan je een bezoek naar het gemeentehuis? Vergeet dan niet dat de diensten Burgerzaken en Omgeving op afspraak werken.

  • Maak je afspraak op www.rumst.be/afspraak . De afspraken met de dienst Omgeving verlopen indien mogelijk digitaal.
  • Respecteer het uur van je afspraak, kom dus niet te vroeg of te laat.
  • Kom het liefst alleen.
  • Aktes of attesten opvragen? Dat kan ook nog steeds 24/7 via het thuisloket .
We vragen alle bezoekers  in het gemeentehuis om een mondmasker te dragen.
naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Begin je feestje dit jaar al op de bus

en reis gratis tijdens oudejaarsnacht en nieuwjaarsdag

Ook tijdens oudejaarsnacht brengen de chauffeurs van De Lijn je veilig naar je bestemming en weer thuis. Meer dan 350 collega’s zorgen ervoor dat je zo lang kunt feesten als je wil. Zonder stress of parkeerzorgen. In de provincie Antwerpen blijven zeven tramlijnen en éénentwintig buslijnen de hele nacht van oud naar nieuw rijden. Sommige volgen bestaande trajecten, maar er zijn ook feestbussen en –trams die speciaal voor de gelegenheid via andere reiswegen rijden. Meer informatie over de dienstregelingen en reiswegen vind je vanaf begin december via www.delijn.be/oudejaar.


Dankzij de steun van jouw lokaal bestuur kan je ook dit jaar gratis gebruik maken van alle feestbussen en –trams van oud op nieuw. Het gratis Oudejaarsnachtbiljet is enkel verkrijgbaar als sms-ticket.  Je hoeft dus niet meer naar de gemeente om je Oudejaarsnachtbiljet op te halen. Maar je mag niet vergeten het op voorhand online aan te vragen(Heb je geen computer of internet, geen probleem. De collega's van de bibliotheek helpen je graag verder om je oudejaarsnachtbiljet aan te vragen in de bibliotheek.)

Inschrijven kan via de registratiepagina.  Na registratie krijg je een e-mail van De Lijn met de instructies voor de activatie van jouw sms-oudejaarsticket.  Je kan tot maximum 4 gezinsleden registreren onder één gsm-nummer. Belangrijk is wel dat iedereen alle verplaatsingen samen zal maken, elke reiziger dient namelijk steeds over een geldig vervoerbewijs te beschikken.

Het sms-ticket is geldig vanaf 18 uur op 31 december tot 23.59 uur op 1 januari. Je kan het dus zowel op oudejaarsnacht als op nieuwjaarsdag gebruiken. Je mag binnen deze geldigheidsperiode zoveel verplaatsingen maken als je wil. Je activeert je ticket door tijdens Oudjaar EVENT te sturen naar 4884 voor je op de bus of tram stapt.  Vanaf dan is het sms-ticket onbeperkt geldig voor alle verplaatsingen die worden gemaakt binnen de periode 31 december 2018 om 18 uur tot 1 januari 2019 om 23.59 uur. Per sms-ticket wordt er een kost van 0,15 euro aangerekend door je provider. 


Indien je niet wenst te registreren, kan je nog steeds in de Lijnwinkels of bij de chauffeur een Oudejaarsnachtbiljet kopen. Het biljet heeft dezelfde geldigheid en kost 4 euro. Of je koopt een sms-oudejaarsticket door EVENT te sturen naar 4884, eveneens aan de prijs van 4 euro (+0,15 euro providerkost).


We wensen je alvast een bruisende feestnacht en een gelukkig 2020! Reserveer je ticket via de delijn.be.

Gepubliceerd op 03 dec 2019
Nieuwsoverzicht
© De Lijn

Openingsuren & contact

Toerisme

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 58
e-mail

Cultuur

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 58
e-mail

Vrije Tijd

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 94
e-mail

Sport

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 91
e-mail

Jeugd

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 96
e-mail

Deel deze pagina