naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Groepsaankoop dak- en zolderisolatie

gratis infoavond

Op 12 november organiseren we samen met het EnergieK Huis een infoavond over dak- en zolderisolatie op het gemeentehuis.

Dak- of zolderisolatie is één van de beste investeringen voor je woning. Want warme lucht stijgt, zodat je woning de meeste warmte verliest via je dak. Je dak isoleren kan bovendien op veel manieren, die vaak minder ingrijpend zijn dan je denkt. Laat je niet afschrikken en informeer je goed. Zo vermijd je verrassingen, doorprik je verkooppraatjes en maak je betere keuzes. Tegelijk zorg je voor een lagere energiefactuur en meer wooncomfort.

Advies in mensentaal

Jouw gemeente en het EnergieK Huis organiseren een infoavond waarin je alles te weten komt over dak- en zolderisolatie. We overstelpen je niet met moeilijke technische termen, maar  spreken jouw taal. Om je goed op weg te helpen organiseert het EnergieK Huis samen met jouw gemeente een groepsaankoop dak- en zolderisolatie. Via een groepsaankoop kan je zonder zorgen, én voor een lagere prijs, dak- of zolderisolatie laten plaatsen door een lokale aannemer.

Praktisch

Gepubliceerd op 29 okt 2019
Nieuwsoverzicht
Builder Fitting Insulation Into Roof Of New Home @ HighwayStarz

Openingsuren & contact

Omgeving

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 60
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina