naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Werken kruispunt Kontichsesteenweg lopen door tijdens bouwverlof

Werken kruispunt Kontichsesteenweg lopen door tijdens bouwverlof

Afgelopen week heeft de aannemer in de zone van de Struisbeek verder gewerkt aan de bouw van een overstortconstructie: de vloerplaat werd volledig geplaatst, momenteel wordt de bekisting gemaakt. Tijdens het bouwverlof zal er niet verder gewerkt worden in deze zone.

Ook in de N177 zijn de werken weer een stuk opgeschoten: de rioleringen, zowel vuilwaterafvoer als regenwaterafvoer, werden geplaatst tot aan de Hoevelei. Momenteel worden de huisaansluitingen voorbereid op het stuk reeds aangelegde riolering. Om te vermijden dat twee grote kruispunten tegelijk worden afgesloten, zal de verdere aanleg van riolering in deze zone pas hervat worden na het bouwverlof.

Tijdens het bouwverlof wordt er wél verder gewerkt aan het kruispunt met de Kontichsesteenweg. Daar is de nieuwe riolering bijna volledig geplaatst. Volgende week volgt de verdere afwerking, aansluitend worden de huis- en kolkaansluitingen op deze nieuwe infrastructuur voorbereid. Ook zal tijdens het bouwverlof de onderfundering van de rijweg voorbereid worden.  

Voor meer informatie kan je kijken op de Aquafin website

Gepubliceerd op 15 jul 2019
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Mobiliteit

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 67
Fax fax
03 844 32 32
e-mail

Openbaar domein

adres
Korte Veerstraat 412840 Rumst
Tel. tel.
03 443 94 70
Fax fax
03 443 94 79
e-mail

Deel deze pagina