naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Haardorst tijdelijk enkelrichting

Het lokaal bestuur Rumst heeft besloten om van de Haardorst tijdelijk een éénrichtingsstraat te maken, en dit met de rijrichting Statiestraat.
 

Enkele weken geleden werd er gestart met de werken aan de nutsleidingen op het kruispunt Steenberghoekstraat – Hollebeekstraat –Molenbergstraat – Tuinwijk waar leidingen worden aangelegd en vernieuwd. Hiervoor wordt momenteel het plaatselijk verkeer en de bussen van De Lijn omgeleid via het traject Molenbergstraat – Statiestraat – Peperstraat – Kerkstraat. Door het lokaal bestuur werd bijkomende signalisatie geplaatst in de Haardorst, om aan te geven dat enkel plaatselijk verkeer is toegelaten. Toch werd de signalisatie te vaak genegeerd en zorgde dit voor onveilige verkeerssituaties. Daarom heeft het lokaal bestuur besloten om van de Haardorst tijdelijk een éénrichtingsstraat te maken, en dit met de rijrichting Statiestraat.

Timing

De tijdelijke verkeerssituatie zal ingaan vanaf  7 februari 2019. Onder voorbehoud van weersomstandigheden zullen de werken beëindigd zijn tegen 22 februari 2019.


Bewoners van de Haardorst ontvangen een nieuwsbrief van het lokaal bestuur in hun brievenbus.

Gepubliceerd op 06 feb 2019
Nieuwsoverzicht
Haardorst

Openingsuren & contact

Openbaar domein

adres
Korte Veerstraat 412840 Rumst
Tel. tel.
03 443 94 70
Fax fax
03 443 94 79
e-mail

Gemeentelijk Technisch Centrum

adres
Korte Veerstraat 412840 Rumst
Tel. tel.
03 443 94 70
e-mail

Lees ook

Lees meer artikels over

Deel deze pagina