naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Wees waakzaam tijdens de donkere dagen

De 'donkere dagen' komen eraan! Elk seizoen heeft zijn charmes en zo kan ook de eindejaarsperiode heel sfeervol zijn, zeker in de winkelstraten. Laat echter je pret niet bederven want tijdens deze 'donkere dagen' is niet iedereen met goede bedoelingen op stap. Zakkenrollers, inbrekers en gauwdieven maken gebruik van de duisternis en de drukte om hun slag te slaan.


In de wintermaanden slaan criminelen veelvuldig hun slag, vaak met een piek voor de feestdagen. Daarom worden tijdens die periode extra politie patrouilles ingezet en acties georganiseerd. Op die manier worden overvallen, diefstallen, enzovoort tijdens de wintermaanden voorkomen. Deze extra politieploegen patrouilleren in de winkelstraten, aan de grote parkings en aan de winkelcentra langs de A12, niet alleen overdag maar zeker ook rond sluitingsdagen en tijdens koopjeszondagen. Onze politieambtenaren patrouilleren zowel te voet, met de fiets als met de wagen.


Tijdens de donkere dagen heeft de politie ook extra aandacht voor zichtbaarheid in het verkeer. Een goed werkende verlichting van je wagen, fiets of bromfiets is zeer belangrijk. Voetgangers, joggers en fietsers worden door het dragen van in het oog springende kledij of een fluo-hesje gemakkelijker opgemerkt door de andere weggebruikers.

Gepubliceerd op 30 nov 2018
Nieuwsoverzicht
Politie

Openingsuren & contact

Veiligheid

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 74
Fax fax
03 880 00 32
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina