naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Herstellingswerken aan rioleringen Pieter Breughellaan en Pierstraat.

De riolering in de Pieter Breughellaan, tussen de Adriaan Brouwerslaan en Jacob Jordaenslaan, geeft regelmatig problemen langs de zijde van de woningen met onpare huisnummer.

Ten gevolge van een lekkende riolering is er sprake van ernstige verzakkingen in het voetpad. De enige duurzame oplossing bestaat er in de riolering over deze strook te vernieuwen.

Gezien de omvang van de werken zullen er voorafgaandelijk een aantal voorbereidende werken moeten gebeuren, zoals het tijdelijk verwijderen van de openbare verlichting (2 palen). Ter gelegenheid hiervan wordt de openbare verlichting van de hele straat vernieuwd, en worden het voetpad en de boordstenen vervangen, zoals in de Jeroen Boschlaan en Quinten Matsijslaan.

Al deze werken staan ingepland in 2019. Hetzelfde geldt wat betreft de riolering voor de Pierstraat. Tussen de woningen met huisnummer 49 en 89 zal in 2019 de riolering worden vernieuwd. De juiste locatie van de nieuwe riolering is nog niet gekend, maar allicht zal deze in het fietspad worden geplaatst. Op deze manier krijgt ook het fietspad een vernieuwde wegbedekking zodat de grote niveauverschillen tussen de verschillende betonplaten wordt weggewerkt en het rijcomfort zal verbeteren.

De bewoners ontvangen nog een brief over de werken.

Gepubliceerd op 29 okt 2018
Nieuwsoverzicht

Lees meer artikels over

Deel deze pagina