naar top

Omgevingswerken Hoogvelden

Het lokaal bestuur van Rumst heeft er bij de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen meermaals op aangedrongen om spoedig werk te maken van de omgevingsaanleg in Hoogvelden. Ondertussen werd bij hen de administratieve voorbereiding hiervoor afgerond en een aannemer aangesteld. Op 13 juni vond een eerste vergadering plaats om de start van de werken vast te stellen. De aannemer zal nu de werf voorbereiden en de nodige bouwmaterialen bestellen.

Op 27 augustus 2018 starten de omgevingswerken in Hoogvelden. Het lokaal bestuur drong er op aan dat de toegankelijkheid van de ingangen zo veel als mogleijk gewaarborgd dient te blijven. De omgevingswerken bevatten de aanleg van parkeerplaatsen, een speelplein, de aanleg van voetpaden en de toegangen tot woningen. Ook de aanleg van een brandweg ter hoogte van de seniorenwoningen wordt voorzien en de groenaanleg.

Het lokaal bestuur zal nog meer gedetailleerde informatie geven zodra er meer duidelijkheid is over de praktische kant van de werken, bv. parkeerverbod ter hoogte van de werken. Je kan je reeds inschrijven voor de digitale nieuwsbrief over de openbare werken in de gemeente Rumst via www.rumst.be/nieuwsbrief.

Gepubliceerd op 02 jul 2018
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Openbaar domein

adres
Koningin Astridplein 122840 Rumst
Tel. tel.
03 880 00 63
Fax fax
03 844 32 32
e-mail

Gemeentelijk technisch centrum

adres
Korte Veerstraat 412840 Rumst
Tel. tel.
03 443 94 70
Fax fax
03 443 94 79
e-mail

Lees meer artikels over

Deel deze pagina