Opgepast de koers komt voorbij!

Gepubliceerd op  maandag 18 mrt 2024 om 10:18 uur

In onze gemeente worden jaarlijks verschillende wielerwedstrijden georganiseerd en vinden ook enkele doortochten plaats. Op het parcours van de wedstrijden geldt steeds een parkeerverbod en tijdens de wedstrijden wordt meestal enkelrichtingsverkeer in de richting van de wedstrijd opgelegd.

Op de volgende data zijn er wielerwedstrijden of fietsevenementen op de openbare weg gepland op het grondgebied van Rumst:

7 april 2024 - Herdenkingsprijs Fran├žois Bruyndonckx

  • Tijdens het weekend van de kermis in de dorpskern van Reet worden op zondagnamiddag 7 april twee wielerwedstrijden gereden met vertrek en aankomst in de Eikenstraat bij het Gildenhuis.
  • De wedstrijd, "Dorpelingen voor niet-vergunninghouders", start om 13 uur, gevolgd door die van de juniors om 15 uur.
  • Verkeer op de route is alleen toegestaan in dezelfde rijrichting: Eikenstraat, Rumstsestraat, Hoge Meentocht, Leemstraat, Morenhoevestraat, Steenweg op Waarloos, Varenbroekstraat, Borzestraat, Keulshaagweg, Eikenstraat.

31 mei 2024 - Wielerwedstrijd dames Kontich

Op vrijdag 31 mei organiseert wielerclub Steeds Vooraan om 18.30 uur een avondwedstrijd voor dames vanuit Kontich (vertrek en aankomst aan het tuincentrum in de Pierstraat) met doortocht door Rumst over de Nedrickxhoeveweg, Borzestraat, Keulshaagweg, Eikenstraat en Pierstraat.

Thema's

Naar top